e-mailadres  wachtwoord 

Wat is Moben?

Moben brengt ondernemingen op een slimme manier bij elkaar. Lees meer over de werkwijze.

Hoe kan Moben gratis zijn?

Omdat er een kleine marge is tussen het aantal e-mails dat van úw bedrijf wordt verzonden en het aantal dat u van andere bedrijven ontvangt. Toch is dit verschil niet groot: minimaal 4 van de 5 door u ontvangen e-mails wordt opgevuld met e-mails over úw bedrijf (te verzenden naar bedrijven waar u interessant voor zou kunnen zijn)! Het restant kan tegen betaling worden ingevuld door ondernemingen die graag nog meer promotie wensen, maar zal altijd blijven voldoen aan de kwaliteitseisen die wij daaraan stellen. Op die manier wordt het voor aangesloten bedrijven mogelijk om in een korte tijd meer interessante bedrijven te bereiken, maar hier wordt u op geen enkele wijze toe verplicht.

Een vermelding in het Moben-netwerk is gratis en zal in de toekomst ook gratis blijven, dat garanderen wij.

Is elk bedrijf geschikt voor Moben?

Nagenoeg wel. Om na te gaan of uw bedrijf geschikt is voor Moben, kunt u hier terecht voor de aanmeldingscriteria.

Hoe meld ik mijn bedrijf aan?

Via de aanmeldpagina. Wij raden u aan uw onderneming zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven, om zo een zo goed mogelijke 'match' te kunnen maken met een ander bedrijf. Aanmelden is kosteloos.

Heb ik een KvK-inschrijving nodig?

Ja, bedrijven zonder inschrijving bij de Kamer van Koophandel accepteren wij niet.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Wij gebruiken deze gegevens enkel om uw bedrijf zo goed mogelijk te kunnen koppelen aan andere bedrijven en voor het versturen van de dagelijkse e-mails binnen het netwerk. In het geval van belangrijke updates kunt u hiervoor een nieuwsbrief ontvangen. De gegevens worden nimmer voor andere doeleinden gebruikt en nooit verstrekt aan derden, zie ook ons privacybeleid.

Hoe wordt de categorie van mijn bedrijf bepaald?

Bij de Kamer van Koophandel vragen wij alle SBI-codes (Standaard BedrijfsIndeling) op die van uw bedrijf bekend zijn, d.w.z. minimaal één code en maximaal drie codes (hoofdactiviteit en evt. nevenactiviteiten). Indien er meer dan één code bekend is voor uw bedrijf, dan kunt u uit deze codes de meest geschikte kiezen in het beheersysteem. Indien geen van de opgegeven SBI-codes geschikt is, dan dient u uw SBI-codes te wijzigen bij de Kamer van Koophandel. Ter informatie kunt u hier een overzicht vinden van alle SBI-codes die de KvK hanteert. Een evt. wijziging van de codes dient aan de KvK te worden doorgegeven, bijvoorbeeld telefonisch.

Kan ik mijn bedrijfsinformatie tussentijds wijzigen?

U kunt te allen tijde uw bedrijfsinformatie wijzigen, de bijbehorende e-mail wijzigt dan direct mee.

Kan ik ook links/URL's plaatsen in mijn e-mail?

Dat kan, maar het systeem van Moben zal ze wel iets omvormen om klikacties van gebruikers te kunnen registreren. In het voorbeeld van uw e-mail in het beheersysteem zullen links als reguliere tekst worden weergegeven, maar wanneer de mail naar andere bedrijven verzonden wordt, zullen alle links automatisch klikbaar worden gemaakt.

Hoeveel e-mails zal ik ontvangen?

Maximaal één per dag, dus zeven stuks per week. Uitschrijven is altijd mogelijk, maar andere bedrijven zullen uw profiel dan uiteraard ook niet meer ontvangen.

Werkt dit echt?

Probeer het gewoon eens uit en ervaar het zelf, vele ondernemingen gingen u voor. U zit nergens aan vast en uitschrijven is altijd mogelijk.

Hoe schrijf ik mij weer uit?

Dit kan via het beheersysteem onder het tabblad "Uitschrijven".