e-mailadres  wachtwoord 

Het netwerk

Moben is geschikt voor bijna iedere Nederlandse onderneming, van eenmanszaak tot BV, van kapper tot aannemer. Moben brengt deze bedrijven via e-mail op een slimme manier bij elkaar, om zo tot een interessante samenwerking te komen. Wellicht kunt u uw producten veel goedkoper inkopen of komt u in aanraking met een partij die al lange tijd op zoek is naar uw unieke dienst, de mogelijkheden zijn eindeloos. Tal van bedrijven hebben de eenvoud en het succes van Moben reeds mogen ervaren, geheel kosteloos.

Aanmelden

Aanmelden is eenvoudig. Via aanmelden in het menu belandt u bij de inschrijfpagina. Controleer eerst of u aan de aanmeldingscriteria voldoet. Vervolgens kunt u hier de basisgegevens van uw onderneming opgeven gepaard met een korte omschrijving van de activiteiten. Het interactiesysteem van Moben probeert uw onderneming vervolgens zo goed mogelijk te koppelen aan andere bedrijven uit Nederland. Hoe nauwkeuriger u uw onderneming aanmeldt, hoe beter Moben zijn werk zal kunnen doen.

De e-mails

Na aanmelding en activatie van uw account zult u niet alleen iedere dag een e-mail ontvangen van een interessant bedrijf uit ons netwerk, maar zal ook úw bedrijfsprofiel belanden in de mailbox van een andere onderneming binnen het netwerk. Het mes snijdt zo aan twee kanten: uw dienst en/of product kan interessant zijn voor bedrijf X, maar wellicht kan bedrijf Y u verder helpen om nog meer succes te boeken. Alle relevante gegevens om contact te kunnen leggen, worden vermeld in de e-mail. Klik hier voor een voorbeeld van zo'n e-mail. Mocht een aanbieding interessant zijn, dan bent u slechts één klik verwijderd van het kenbaar maken van deze interesse.

Het contact

Hoe u contact wenst, kan eenvoudig worden aangegeven middels de links onderaan een ontvangen e-mail. Wellicht wilt u teruggebeld worden, eerst nog wat meer informatie ontvangen of de aanbieding nog even bewaren voor later, alles is mogelijk. Uiteraard komt het ook regelmatig voor dat u helemaal geen interesse heeft, ook dit kan worden aangegeven. Geeft u niets aan, dan gebeurt er ook niets.

Wat kost Moben?

Moben is gratis. Dit is mogelijk doordat er een kleine marge is tussen het aantal e-mails dat van úw bedrijf wordt verzonden en het aantal dat u van andere bedrijven ontvangt. Toch is dit verschil niet groot: minimaal 4 van de 5 door u ontvangen e-mails wordt opgevuld met e-mails over úw bedrijf (te verzenden naar bedrijven waar u interessant voor zou kunnen zijn)! Het restant kan tegen betaling worden ingevuld door ondernemingen die graag nog meer promotie wensen, maar zal altijd blijven voldoen aan de kwaliteitseisen die wij daaraan stellen. Op die manier wordt het voor aangesloten bedrijven mogelijk om in een korte tijd meer interessante bedrijven te bereiken, maar hier wordt u op geen enkele wijze toe verplicht.

Een vermelding in het Moben-netwerk is gratis en zal in de toekomst ook gratis blijven, dat garanderen wij.

Meld u nu aan!