e-mailadres  wachtwoord 
Introduction top

Nieuws over ondernemersnetwerk Moben

Succes met een compleet profiel

20-01-2011

Regelmatig zien we profielen van bedrijven langskomen die maar half ingevuld zijn. Zonde, want een volledig ingevuld profiel kan zoveel meer succes hebben. 

Het Moben-systeem matcht bedrijven aan elkaar op basis van de gegevens in de profielen. Alle informatie wordt hierin meegenomen, maar met name kernwoorden zijn belangrijk. Probeer je eigen bedrijf en doelgroep dan ook zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven. Hoe beter je omschrijvingen zijn, hoe beter er gematcht kan worden en hoe groter de kans dat een ontvanger van jouw bericht geïnteresseerd is in jouw product of dienst. 

Daarnaast is het een goed idee om een concreet aanbod te doen. Zeg wat over een specifiek product dat je hebt, een nieuwe dienst die je wilt promoten of geef een concrete korting aan Moben-leden. Mensen willen graag weten waar ze aan toe zijn, dus probeer vage omschrijvingen te voorkomen! 

Moben blijft groeien

07-07-2010

Ons ondernemersnetwerk blijft groeien. Sinds de lancering van Moben hebben enkele duizende ondernemers zich aangemeld voor dit netwerk. Aan de hand van informatie die leden opgeven in hun profiel, worden er dagelijks berichten gestuurd naar collega-ondernemers die mogelijk interessant zijn. Hierdoor kom je als ondernemer in korte tijd in contact met mogelijke nieuwe klanten of vind je juist iemand die de dienst of product levert waar je net naar op zoek was. 

Het is belangrijk dat leden hun profiel zo volledig mogelijk invullen. Het systeem gebruikt alle velden om ondernemers aan elkaar te matchen. Te vaak zien wij half ingevulde profielen en krijgen we vervolgens te horen dat de matches niet goed zijn. Het systeem gaat af op de informatie die u opgeeft, dus wees zo volledig mogelijk! 

Zorg daarbij voor goed leesbare teksten. Niet te lang, maar wel met de benodigde informatie. Gebruik volzinnen en correct Nederlands om serieus over te komen en last but not least, zorg voor een aantrekkelijk aanbod in de mails. Wellicht kan een leuke actie, specifiek voor Moben-leden, uw collega's over de streep trekken. 

Updates Moben-systeem

07-07-2010

De afgelopen tijd zijn er een aantal updates gedaan aan het Moben-systeem. Er bleken wat problemen te zijn bij de registratie van nieuwe leden en bij het updaten van informatie profielen. 

De meeste zaken zijn inmiddels verholpen, aan een paar resterende problemen wordt nog gewerkt. Laat het ons vooral weten wanneer er een bug lijkt te zijn. Vergeet dan vooral niet de exacte omstandigheden (zoals browser, uw handelingen, etc.) te vermelden. Wij proberen alle problemen zo snel mogelijk te verhelpen. 

Moben op Twitter

01-10-2009
Volg nieuws omtrent Moben nu ook via Twitter:
http://twitter.com/moben_nl